stockholmsekhen

Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

Vittra handbollsgymnasium - 08 återväxt

Av Nållåtta Ekh - 7 maj 2010 11:35

Tjejerna på Vittra visade att Stockholm regerar i talang. då de tog guld åk 1 och silver i åk 2-3. Gymnasie SM, det är det vi talar om.

Förvalta detta nu och se till att jobba ännu hårdare.


Grattis önskar Ekh

 
 
Ingen bild

Urpingsson

8 maj 2010 12:37

Det var ju fantastiskt men,hur skall det gå för pojkarna är myckt tveksamt då det ryktas från årskurs 3 på bl.a vittra att åk1 93orna inte räcker till av olika anledningar såsom dåligt tränade,ointresserade av att lägga ned den tid som krävs dessutom att man festar alldeles för hårt för att kunna bli nått i framtiden, man har ju sett den ena efter den andra trilla ur stadslagen och riks på löpande band under sista året kommer man att strama åt friheten nu eller fortsatt fritt fall ?

 
Ingen bild

Urpingsson

8 maj 2010 12:42

Det var ju fantastiskt men,hur skall det gå för pojkarna är mkt tveksamt då det ryktas från årskurs 3 på bl.a Vittra att åk 1 ,93orna inte räcker till av olika anledningar såsom dåligt tränade,ointresserade av att lägga ned den tid som krävs.Dessutom att man festar alldeles för hårt för att kunna bli nått i framtiden,man har ju sett den ena efter den andra trilla ur stadslagen och riks på löpande band under sista året kommer man att strama åt friheten nu eller fortsatt fritt fall ?

Tråkigt isåfall på en tidigare så lovande årskulll men,det är väl som vanligt att historien
låter sig upprepas.

 
Ingen bild

Urban Legend

8 maj 2010 14:15

Glöm det där broder "Stockholms Ekhen" har avancerat till att bli "Sverige Ekh" numera och skiter fullständigt i "Stockholms syndromet" eller hur det utvecklar sig här. Antingen är det ungarna eller också är det ledarna fel här som är alldeles för flata och bekväma för att våga ryta till åt ungarna som missköter sig.
Givetvis är det också föräldrarnas ansvar också att ge ledarna det mandatet men,sålänge de flesta föräldrarna ser det som barnpassning är handbollens utveckling körd i Stockholm.

 
Ingen bild

Vidar Vidare

8 maj 2010 14:22

Hur många i 92 årgången har inte gått under i Stockholms handbollen en annars rätt stor årgång ?
Dom flesta ser man nuförtiden hoppa runt och måtta karatesparkar i nån av Stockholms alla Babyfirmor typ Bajen Yngre eller DIF`s fina grabbar eller AIKs motsvarighet.

Fråga:
Varför i helvette inför inte dessa klubbbar ID kort för sina medlemmar vilket liksom i Liverpool skulle ta väck slagskämparna från Arenan totalt.


- En jädrans bra fråga !

 
Ingen bild

"LSKare"

8 maj 2010 14:32

Tja, det finns ju t.o.m handbollsledare representerade i dessa s.k "hejarklackar"som gärna slår klackarna i taket tillsamans med spelare före och efter nån fajt stärkta med ett par bärs i flock.

 
Ingen bild

HELT SONIKA

9 maj 2010 10:47

Vad kommer att hända i Sthlm klubbarna framåt hösten vem blir tränare vem skal gå vart allt från ungdom till senior intressant,nån som ligger inne med rykten och skvaller UT MED SPRÅKET !

 
Ingen bild

HELT SONIKA

9 maj 2010 10:48

Vad kommer att hända i Sthlm klubbarna framåt hösten vem blir tränare vem skall gå vart allt från ungdom till senior intressant,nån som ligger inne med rykten och skvaller UT MED SPRÅKET !

 
Ingen bild

HELT SONIKA

9 maj 2010 10:51

Vad kommer att hända i Sthlm klubbarna framåt hösten vem blir tränare vem skall gå vart allt från ungdom till senior intressant,nån som ligger inne med rykten och skvaller UT MED SPRÅKET !

 
Ingen bild

>>>>>

9 maj 2010 10:58

Hörde att en del är på G från Cliff till ett bättre liv !

 
Ingen bild

BB

9 maj 2010 19:08

Switte då ?

 
Ingen bild

PB

9 maj 2011 15:30

Hörde att Switte har en öppen träning imorgon i Västertorpshallen för killar mellan 95 - 92 det måste ju vara till kommande juniorsatsning...Funderar faktiskt på att dra dit själv - det är ju bara att ramla in om man har elitambition dvs. 1337!

 
Ingen bild

pb

9 maj 2011 15:31

Alltså inte kl 13.37 :) om nu ngn trodde det utan kl 18 e de...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nållåtta Ekh - 17 juni 2010 16:05

Eftersom Marcus "inte vill träna på högsta nivå så passar det att komma till Silwing Troja i division 1" - Där tränar man lite mindre än i exempelvis Tumba. Detta är ett lyft för Silwing som nu får en liten stomme av rutin i laget att visa upp mot ...

Av Nållåtta Ekh - 16 juni 2010 22:07

Stockholms Handbollsförbund har fått en ny ordförande som idag sträckte ut en hand mot den nya världen av påverkare. Det skämtsamma i kråksången att StHF:s ordförande heter Evert, dock inte Ekh, men väl Berglund. Evert Berglund vill genom sin ...

Av Nållåtta Ekh - 9 juni 2010 20:17

Nedanstående är citerat från Djurgårdshofs hemsida. Förlusten? Färre ungdomar som spelar handboll såklart. En mycket intressant artikel. Stockholm Handbollsförbund har under augusti 2009 fram till knappt årets slut 2009 bedrivit Handbollslyft...

Av Nållåtta Ekh - 1 juni 2010 07:42

Om vi vora Hummel och Sportex hade vi ringt till kansliet och sagt "nu får ni fanimej se till att loggan på våra företag kommer upp på er webb, skärp er".   Fortfarande är det Team Sportias taskigt lågupplösta logga som skiner likt solblekt plå...

Av Nållåtta Ekh - 31 maj 2010 01:18

Antal lag minskar för varje år. Framförallt är det knappt ett enda lag från andra delar av Sverige. Alltså! Inget lag från vare sig Norrland, Göteborg, Skåne eller för den delen, Småland eller Västergötland. Vad beror det på? Jo, tack vare att man nu...

Ovido - Quiz & Flashcards