stockholmsekhen

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Snart är Eken ute

Av Nållåtta Ekh - 31 maj 2010 01:18

Antal lag minskar för varje år. Framförallt är det knappt ett enda lag från andra delar av Sverige. Alltså! Inget lag från vare sig Norrland, Göteborg, Skåne eller för den delen, Småland eller Västergötland. Vad beror det på? Jo, tack vare att man nu under 35 år inte förändrat konceptet ett dugg.

Några konstgräsplaner är den enda skillnaden. Samma tältkoncept och samma stil.


Någonting nytt inom Stockholmshandbollen för att locka hit lag från andra delar än Estland borde vara på sin plats. Åhus och O/V beach äter upp Eken inom kort. Var så säkra. Birath! Förändra till något unikt, hur fan man nu gör det på en gräsyta som var nyhetens behag 1975.


Vi ska ha kvar Eken, men i annan förpackning. Det är inte handbollen som är nummer ett, det är upplevelsen.

Mobilisera fler klubbar, fler hjärnor och se till att ungdomshandbollen får den säsongsavslutningen den förtjänar. Det ska vara kul, det ska vara drag, det ska vara känt handbollsfolk och något som ger eko.

Jämför konceptet Eken med Åhus, O/V Beach eller Partille Cup.


Att finalerna i Teamsportia är undermåliga räcker. Eken måste få status igen.


Vad tycker ni?


 
 
Ingen bild

Wiagra

31 maj 2010 08:55

Bygg en gångbro över Nynäsvägen så man kommer åt Hökarängsbadet där kan man då även riva av lite beachhandbolls matcher samt bada och ha kul mellan matcher !

 
Linusfloyd

Linusfloyd

31 maj 2010 09:30

Vi i Täby P95 väljer bort Eken Cup på grund av det ni skriver. Det är inte lika roligt längre, det saknas något och så slängdes det lera på våra killar av ett motståndarlag förra året, det var inte roligt.

http://linusfloyd.blogg.se

 
Ingen bild

Dr. Branislav

31 maj 2010 10:18

Inlägget ovan från Linus kan vara det mest patetiska jag någonsin läst...

Eken är vår turnering. Inte BK Söders eller AIK:s utan hela Stockholmshandbollens. Självklart ställer man alltid upp! Allt annat bara pinsamt.

Vill man få in lag utifrån kan man börja med några lite kreativta mailutskick. Bara det räcker långt...

 
Linusfloyd

Linusfloyd

31 maj 2010 11:25

Dr. Branislav förstår inte ironi.

http://linusfloyd.blogg.se

 
Gerry

Gerry

31 maj 2010 11:47

Eken Eken...Det största felet är finaldagen på Måndag eller Tisdag. Och okej skolan frigör inte klassrummen.Går att ordna hos andra kommuner. Ytterligare att vi har Politiker i denna stad som fullständigt ignorerar alla sporter utom Fotboll. Det går inte bedriva verksamhet om man inte ens har stöd av lokala Idrotts-och Kulturpolitiker. Visst skulle nytt upplägg gynna turneringen men fram för allt så lockar inte detta sydlagen för Stockholms Handbollen har hamnat rejält i bakvattnet. Allt från Politiker,Förbund,Spelare,Tränare,Föräldrastöd,Förutsättningar,Domarkvalite' till Sekreteriat håller inte allas samma klass som i Tex Göteborg eller vilken Skåne stad som helst. Alla måste vi jobba hårdare för att inte bara Eken skall överleva utan Handbollen i Stockholm Stad.Själv blir jag åskådare i år utan någon av min egna samt Switteboys lirande. Trist men Måndagen förstörde Intresset. Spöregn och Lera ingår i Eken och är charmen med hela turneringen.
Forza
Gerry

http://www.swithiod92.se

 
Ingen bild

Dr. Branislav

31 maj 2010 14:39

Ja det var ju kul... Suck...

 
Linusfloyd

Linusfloyd

31 maj 2010 14:52

Den fege Branislav, våga ansikta så ska du få min respekt.

http://linusfloyd.blogg.se

 
Ingen bild

Urv

31 maj 2010 15:41

Det är 470 lag som betalt sin avgif idag och det är 1 månad kvar låter som det blir 550 lag vilket
är trivsamt lagom

 
Linusfloyd

Linusfloyd

31 maj 2010 16:22

Eken Cup överlever nog men någonting nytt och fräscht skulle höja turneringen. Varför inte prispengar i vissa åldrar.

http://linusfloyd.blogg.se

 
Ingen bild

Ugglan

1 juni 2010 11:04

DEADLINE FÖR NYA ANMÄLNINGAR 15/5

 
Ingen bild

EKEN ÄGER !

3 juni 2010 08:55

MAN HAR FAKTISKT TESTAT EN HEL DEL , t.ex beachhandboll ,landslags stjärnor Man har senior cup , junior cup ,karuseller , t.o.m haft ett helt tivoli på den numera bebyggda tomten.

Man har kanske haft otur med vädret typ 2 År i rad !

- Vad har man t.ex på Aranäs Open jämfört med det ?

Ingenting!! förutom ett alternativ till Eken och det kanske är det som är problemet + partille cup.


 
Ingen bild

SÖDDER

3 juni 2010 09:00

Dessutom i år ett Kungligt bröllop att kika på som avslutning men det har visst inte ökat besökarantalet till Stockholm ens !

Bra Jobbat Birath !

 
Ingen bild

URV

3 juni 2010 16:23

Såhär är det:
1/ Antalet lag på Eken motsvarar kvalitèn på antalet lag i Sthlm.

2/ det är för illa med innomhus service duchar kanske en NY Multihall på Fältet skulle göra sussen utan att ta plats för antal spelplaner nämnvärt.

3/ Man skall bygga bostäder på Årstafältet då måste man ta dit de där verksamma sporterna och då
frigörs stålat öronmärkta för Hall Södra Sthlm.

- Då kan man t.o.m köra Finalerna Innomhus , Då kommer det bli liv i luckan Jag lovar !!


 
Ingen bild

URV

3 juni 2010 16:25

stålat = stålar för dyslektikern att fatta !

Mvh URV

 
URV EKH

URV EKH

5 juni 2010 19:36

Tha man får väl se om man som lovat för mkt igen ?

Kl.är nu 19:34 och man börjat bli smått förbannad !

http://ekencup.se/news/playing-schedule-will-be-released-on-saturday/

http://ekencup.se/news/playing-schedule-will-be-re

 
Ingen bild

URV EKH

5 juni 2010 22:38

22:40 fortfarande INGET utlovat schema tyder på viss nonschlans

 
Ingen bild

URV EKH

6 juni 2010 01:00

00;58 Söndag den 7/6 fortfrande inget besked , rykte säger att man ställer in Eken Cup och ersättter den med Evert Ekh Cup !

 
Ingen bild

URV EKH

6 juni 2010 14:01

Nu är den på !

 
Linusfloyd

Linusfloyd

7 juni 2010 07:56

Vad jag förstår så är det massor av fel på spelschemat. Lag som är anmälda finna inte med och lag som har dragit sig ur är fortfarande med. 2 exempel är Skånela P95 som inte finns med men som är anmälda & Täby P99 som har dragit sig ur men som är med i en grupp.

Båda dom lagen har ett flertal ggr innan lottningen påpekat att dom är anmälda & urdragna men trots det så har detta nu hänt.

Det kommer att bli rörigt men jag hoppas verkligen att Eken i år får bra väder...

http://linusfloyd.blogg.se

 
Ingen bild

Ungdomsledaren

8 juni 2010 16:37

Önskar givetvis Stockholm en cup av kaliber men det känns frestande att säga att organisationen bakom cupen inte känns helt stabil. Jag vet att det finns massor av eldsjälar som brinner för detta och sliter i sitt anletes svett för att få det gå ihop. Tyvärr räcker detta bara till förvaltande. Vi har deltagit i ett flertal årnu. Varje gång känns lite tristare faktiskt... Jag uppmanar de tre klubbar som finns bakom att bjuda in rätt partner/s mot % andel. Det kan vara komiersiella företag såväl som en bra organiserad Stockholmsklubb (om de nu finns) Förnyelse, kraft och mod krävs för att konkurrera med kvalitetsturneringar som Aranäs, JVG cup och flaggskeppet Partille Cup. Nischa er, bli tydligare och bättre. Låt inte pengarna styra besluten. Våga och vinn. Lycka till!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nållåtta Ekh - 17 juni 2010 16:05

Eftersom Marcus "inte vill träna på högsta nivå så passar det att komma till Silwing Troja i division 1" - Där tränar man lite mindre än i exempelvis Tumba. Detta är ett lyft för Silwing som nu får en liten stomme av rutin i laget att visa upp mot ...

Av Nållåtta Ekh - 16 juni 2010 22:07

Stockholms Handbollsförbund har fått en ny ordförande som idag sträckte ut en hand mot den nya världen av påverkare. Det skämtsamma i kråksången att StHF:s ordförande heter Evert, dock inte Ekh, men väl Berglund. Evert Berglund vill genom sin ...

Av Nållåtta Ekh - 9 juni 2010 20:17

Nedanstående är citerat från Djurgårdshofs hemsida. Förlusten? Färre ungdomar som spelar handboll såklart. En mycket intressant artikel. Stockholm Handbollsförbund har under augusti 2009 fram till knappt årets slut 2009 bedrivit Handbollslyft...

Av Nållåtta Ekh - 1 juni 2010 07:42

Om vi vora Hummel och Sportex hade vi ringt till kansliet och sagt "nu får ni fanimej se till att loggan på våra företag kommer upp på er webb, skärp er".   Fortfarande är det Team Sportias taskigt lågupplösta logga som skiner likt solblekt plå...

Av Nållåtta Ekh - 21 maj 2010 21:40

Torsk 34-27 mot Ryssland. Målskyttet talar om 08 dominans, 19 av 27 mål av "våra tjejer" Svenska målskyttar: Nathalie Hagman 9 (4), Johanna Westberg 7, Emelie Westberg 2, Jamina Roberts 2, Edijana Dafé 2, Hanna Fogelström 2, Elin Enhörning 1, An...

Ovido - Quiz & Flashcards