stockholmsekhen

Direktlänk till inlägg 12 maj 2010

Stockholm i J landslaget

Av Nållåtta Ekh - 12 maj 2010 22:15

     

Morsten, DIF        Freiman, Tumba    Östlund, Skånela    Nilsson, Rimbo


Konkurrensen är stenhård till JEM kvalet 21-23 maj.


I den 23 mannatrupp som förbereder sig i Partille i helgen finns fyra spelare från Stockholm. Jaja, Joel Nilsson från Rimbo får självklart plats i Stockholmsekhen tillsammans med Helge Freiman, Alexander Morsten och Viktor Östlund.

Tumba, Djurgården och Skånela ska känna sig stolta för representationen, om än att utslagning fortfarande medför att någon av dem får stå vid sidan när väl kvalet inleds.


Förmodligen tar Helge Freiman första positionen på M9, en 60 minutersspelare i Allsvenskan och stor målskytt i kvalserien. Viktor Östlund känns också som en spelare som tar plats. Morsten och Nilsson får svårare, dock hoppas vi såklart att alla fyra får chansen av Klingvall som älskar Göteborg.


Noterbart att upphåsade Josef Poyol alltså inte ens finns med i den stora truppen, detta från att ha varit given. Elitserien är alltså inte viktigast för våra unga profiler. Det gäller att få speltid och enligt Klingvall, tvåvägsspelare går före.


Herrjuniorerna födda 1992/93 spelar på hemmaplan i Växjö mot Slovenien, Estland och Moldavien. Detta ska man klara av som ett av två lag som går vidare. Gör man det så är man klara för JEM.


Hade vi i Stockholm jobbat lite grand på förbundsnivå så hade vi kunnat arrangera kvalet i eriksdalshallen, men det är klart, Växjö, utan en enda spelare i truppen, ansågs mer intressant. Skärpning. Eriksdalshallen håller för J arrangemang, det är bara lite engagemang från Frej och company som krävs.







 
 
Ingen bild

abc

12 maj 2010 23:04

Håller med.. Var länge sen det gick något ungdomskval i staden..
Man får åka ut till Märsta om man ska se några kval, tråkigt tycker jag!

 
Ingen bild

Lisa

12 maj 2010 23:04

När skriver ni om juniorlandslaget tjejer? Stockholm är bra representerat där med i 22 manna truppen.

 
Ingen bild

TYROLIT

13 maj 2010 12:55

Verkligen bra av Tinvall att inte falla för trycket och peta spelare till förmån för tvåvägs spelare, kanske en trupp utan divalator även om det på vissa håll ser lite instabilt ut men,bekvämt nog finns ersättare som tur är !

TINGVALL VERKAR HA DETTA UNDER HYFSAD KONTOLL !

 
Ingen bild

TYROLIT

13 maj 2010 12:56

Verkligen bra av Tingvall att inte falla för trycket och peta spelare till förmån för tvåvägs spelare, kanske en trupp utan divalator även om det på vissa håll ser lite instabilt ut men,bekvämt nog finns ersättare som tur är !


TINGVALL VERKAR HA DETTA UNDER HYFSAD KONTROLL !

 
Urban

Urban

13 maj 2010 13:58

Varför är HELLAS hemsida nere nått i görningen eller vad +

http://www.helllashandboll.com

 
Undra sa Flundran !

Undra sa Flundran !

13 maj 2010 14:00

Funkar ändå INTE ?

http://www.hellashandboll.com

 
Gerry

Gerry

13 maj 2010 17:34

Nä. När det gäller mästerskap och landskamper har Stockholm Stad bränt sina skepp.Oavsett nivå. Närmaste om Skånela vill använda Vikingahallen men då talar vi om Sigtuna Kommun.

http://www.swithiod92.se

 
Ingen bild

Leifi

14 maj 2010 00:41

Vilka glider med...? verkar som flera gled ur precis som jag förutspått och mer kommer till !

 
Ingen bild

Affes motståndare

14 maj 2010 12:40

du verkar inte att något bra att komma med. Helge spelar 60 i allsvenskan och ligger i topp i ass och skytteliga. Du vinner den dummaste kommentaren i Evert Ekhs historia.
Skånela spelar i ettan, varberg i tvåan, Gottfridsson och Freiman kommer att gå tungt.
Du verkar vara en "surpuppa" med mindre skarp syn!

 
Ingen bild

affe

14 maj 2010 16:52

Affes motståndare: vill inte sitta och klanka ner på unga spelare. Vi får helt enkelt se, jag tycker inte att Helge är förstaman på M9, medan du tror att han kommer att få spela i princip 60 minuter... Ang. speltid i Tumba så beror det på brist på alternativ bakom.

 
Ingen bild

Vi får väl se...

14 maj 2010 19:13

Det är Klingvall som tar ut laget, spelar ingen roll hur många minuter man spelar eller hur många mål ,ass mm man gör i sitt klubblag..det är ingen merit, det är vad Klingvall tycker om personen som är avgörande inte vad man presterat i klubblaget. Men jag tycker det är synd ( fördjävligt ) om inte Gottfridsson & Freiman får spela tillsammans, för dom kan göra ett fantastiskt reslutat för Sverige, pga av att dom har Allsvensk rutin.... det är lite mer än div 1 & div 2 spelarna har.. så är det bara.. vem av dom som spelar flest minuter är helt ointressant... ingen av oss vet om dom överhuvudtaget kommer med, Gottfridson är väl i och för sig redan klar. Vore ganska intressant om ni, typ Affe & Affes motsåndare, även skrev lite om dom andra spelarna.. det ska väl vara typ 16 - 17 spelare som ska bli uttagna...eller ?? låt dessa grabbar vara nu. Alla som är med på lägret är bra duktiga killar som satsar på handboll och alla víll försöka ta en plats i EM truppen. Lycka till!!!!

 
Ingen bild

Jockmocks Jocke

15 maj 2010 04:53

Varför skall Stockholm adm.Norrlandslagen jag är tämligen säker på att dessa får stöd från både komun & klubbar för att sitta och plöja ned till stockholm med glädje men, hur kul är det i t.ex Div2 Norra herr få möta SEX (6) st Norrlandsäng med allt vad det innebär i tid resor och pengar för en stor trupp ?'

Jag tror att vissa lag kan få det tufft med detta och därav kanske t.o.m begär sig själva ned till trean för att slippa tröskandet.

Dags att stänga Norrrlands fönstret, dom kan komma ned och visa vad dom kan efter egen series slut i nån form av Team Sportia Cup istället, jag tror även Norrland skulle tjäna på ett sånt spel.

Jag tycker Vi kan dra gränsen vid Sundsvall för alla bussresor sålänge Handbollsförbundet inte bjuder på flyget !!!!

 
Ingen bild

stockholmare

18 maj 2010 23:35

varför rapporterar ni ej något om tjejerna från stockholm som är med i U20 och J landslaget?

 
Ingen bild

jadu

19 maj 2010 07:06

Börjar tröttna på detta varför skriver ni inte om detta blablabla.

Kan det vara så att de som skriver här kanske inte är lika intresserade av dam/flick handboll.
I en blogg skriver skaparen vad den själv har intresse av, det är inte någon slags public service.

 
Ingen bild

Jeva

22 maj 2010 00:53

Affe hade rätt! Nu kan man klart och tydligt se hur Klingvall vill formera sitt manskap när det verkligen gäller. Ingen Helge Freiman från start utan som glad avbytare. Man kör istället på Östlund - Gottfridsson - Lagergren som den kloke Affe skrev tidigare men blev censurerad. Tur att någon har koll i alla fall...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nållåtta Ekh - 17 juni 2010 16:05

Eftersom Marcus "inte vill träna på högsta nivå så passar det att komma till Silwing Troja i division 1" - Där tränar man lite mindre än i exempelvis Tumba. Detta är ett lyft för Silwing som nu får en liten stomme av rutin i laget att visa upp mot ...

Av Nållåtta Ekh - 16 juni 2010 22:07

Stockholms Handbollsförbund har fått en ny ordförande som idag sträckte ut en hand mot den nya världen av påverkare. Det skämtsamma i kråksången att StHF:s ordförande heter Evert, dock inte Ekh, men väl Berglund. Evert Berglund vill genom sin ...

Av Nållåtta Ekh - 9 juni 2010 20:17

Nedanstående är citerat från Djurgårdshofs hemsida. Förlusten? Färre ungdomar som spelar handboll såklart. En mycket intressant artikel. Stockholm Handbollsförbund har under augusti 2009 fram till knappt årets slut 2009 bedrivit Handbollslyft...

Av Nållåtta Ekh - 1 juni 2010 07:42

Om vi vora Hummel och Sportex hade vi ringt till kansliet och sagt "nu får ni fanimej se till att loggan på våra företag kommer upp på er webb, skärp er".   Fortfarande är det Team Sportias taskigt lågupplösta logga som skiner likt solblekt plå...

Av Nållåtta Ekh - 31 maj 2010 01:18

Antal lag minskar för varje år. Framförallt är det knappt ett enda lag från andra delar av Sverige. Alltså! Inget lag från vare sig Norrland, Göteborg, Skåne eller för den delen, Småland eller Västergötland. Vad beror det på? Jo, tack vare att man nu...

Ovido - Quiz & Flashcards